Doprava a platba

                                                                                                                   Dopravné                       Dobírka

Česká pošta – doporučená zásilka                                                           75 Kč                              55 Kč

Osobní odběr - Zásilkovna                                                                         79 Kč                              25 Kč

DPD Česká republika                                                                                  99 Kč                              

Ceny jsou včetně DPH

 

Česká pošta – doporučená zásilka

Zboží, které máme na skladě, odesíláme druhý pracovní den od objednání. Dodání trvá zpravidla 1-2 pracovní dny od odeslání. Pokud nebudete k zastižení doma, balíček si můžete vyzvednout na své pobočce České pošty.

Osobní odběr - Zásilkovna

Zboží, které máme na skladě, odesíláme následující pracovní den od objednání na pobočky Zásilkovna/Z-point. Nejpozději čtvrtý pracovní den bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na pobočce, kterou jste si vybrali. Vyčkejte na zprávu SMS a email s informací, že je objednávka připravena k vyzvednutí. Lhůta k vyzvednutí zásilky je 7 dní. Vyzvednutí zásilky je na základě informace o čísle objednávky a dokladu totožnosti.

Zde naleznete sezname poboček Zásilkovny.

DPD Česká republika

Zboží, které máme na skladě, odesíláme druhý pracovní den od objednání. Dodání proběhne zpravidla 1-3 dny po odeslání. Zprávou SMS a emailem dostanete informace o zásilce a v den doručení vám bude upřesněn interval pro doručení zásilky. Pokud Vás kurýr nezastihne, bude vám zásilku doručovat znovu následující pracovní den.

Prosíme, abyste si při převzetí zkontrolovali neporušenost obalu. Převzetím zásilky stvrzujete, že jste zásilku převzali bez zjevných závad. V případě, že je obal porušený, sdělte to přímo řidiči. Pokud zjistíte, že obsah zásilky je poškozený až po jejím převzetí a rozbalení, informujte přepravce do 3 pracovních dní. V takovém případě doporučujeme, abyste bezprostředně po rozbalení zásilky pořídili fotografie stavu zásilky.

 

Platba předem na bankovní účet

Na vaši emailovou adresu bude zaslána vystavená faktura za objednané zboží. Fakturu zasíláme v momentě, kdy máme pro vás objednávku připravenou. Po připsání částky na náš účet je objednávka odeslána.

Platba předem - GoPay

Platba předem prostřednictvím platební brány GoPay. Více informací naleznete na www.gopay.cz.