Ochrana osobních údajů

 

Provozovatel internetového obchodu www.sadre.cz uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu s ustanovením čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Jak využíváme vaše osobní údaje

Vaše osobní údaje budou použity pro účely uzavření kupní smlouvy založené objednávkou a jejího následného plnění, a to včetně vyřizování případných nároků z vadného plnění, případně také k vlastním marketingovým aktivitám.

Osobní údaje mohou být pro účely řádného vyřízení objednávky poskytnuty zvolenému poskytovateli doručovacích služeb a dále osobám, které provozovateli www.sadre.cz poskytují právní a účetní služby v zájmu zajištění řádného plnění povinností stanovených obecně závaznými právními předpisy. 

Na vaši žádost (emailem nebo písemně) budou vaše osobní údaje z databáze vymazány a nadále s nimi nebudeme pracovat. Osobní údaje jsou uchovávány do okamžiku, kdy jsou na žádost odstraněny.

Na základě zákona č. 284/2009 Sb. (zákon o platebním styku) a dále zákona č. 253/2008 Sb. jsme v případě platebních transakcí provedených přes platební bránu GoPay povinni uchovávat data o transakci minimálně 10 let a nemůžeme tak tato data na požádání vymazat. 

Údaje sbírané během registrace se budou využívat pouze pro vaše přihlášení do e-shopu.

Údaje, které shromažďujeme v průběhu vaší komunikace s e-shopem, budou sloužit pouze k odpovědi na váš dotaz.

V případě, že dojde k porušení Obchodních podmínek e-shopu, porušení zákona nebo pokud to budou požadovat státní orgány, můžeme vaše údaje poskytnout státním orgánům.

V případě kontroly Úřadu pro ochranu osobních údajů budou vaše osobní údaje poskytnuty úředníkům, na základě zákona o ochraně osobních údajů.

Odstranění nebo změna osobních údajů

V případě, že máte zájem o odstranění veškerých osobních údajů, kontaktujte nás s touto žádostí na emailu info@sadre.cz. Neprodleně odstraníme osobní či citlivé údaje.

Po přihlášení do uživatelského účtu můžete změnit vaše osobní údaje, které používáte pro přihlášení do e-shopu a k odběru novinek.

Newsletter a zrušení zasílání newsletteru

V případě, že jste se přihlásili k odběru novinek nebo jste jiným způsobem vyjádřili souhlas s odběrem novinek, budeme na váš e-mail odesílat náš newsletter.

V každé emailové zprávě naleznete odkaz pro zrušení zasílání newsletterů nebo nás pro odstranění vaší emailové adresy z databáze kontaktujte na adrese info@sadre.cz.

Soubory cookies

Náš e-shop může využívat soubory cookies, které slouží k identifikaci vašeho internetového prohlížeče, a to z důvodu snadnějšího používání našeho e-shopu. Soubory cookies neobsahují žádné osobní údaje.

Jak vaše osobní údaje chráníme

Naše databáze máme zabezpečeny proti přístupu třetích osob a přihlašovací údaje jsou šifrovány heslem. Žádná třetí strana nemá možnost nahlédnout do vašich přihlašovacích údajů.

Možné změny ochrany soukromí

Vyhrazujeme si možnost změn této politiky ochrany soukromí. Případné změněné znění ochrany soukromí zveřejníme na této adrese.

Kontakt

Mgr. Šárka Houšková – Sadré, Skalská 340, 281 63 Vyžlovka, E-mail: info@sadre.cz

V případě, že máte doplňující dotazy ohledně ochrany soukromí, kontaktujte nás prosím na emailové adrese info@sadre.cz.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.