Význam drahých kamenů: Tygří oko a jeho vlastnosti

Tygří oko má mnoho pozitivních vlastností, které nám mohou prospívat. Učí nás aktivnímu a otevřenému pohledu na svět, vštěpuje nám touhu po seberealizaci a posiluje naši vůli a koncentraci.

Léčivý efekt tygřího kamene spočívá v jeho schopnosti celý organismus prohřát a probudit jej z malátnosti k vitalitě. V oblasti pupku a solar plexu aktivuje sníženou funkci smyslových orgánů, které bývají oslabeny emotivními blokádami. Mírní astmatické potíže, bolesti hlavy a migrénu. Dále reguluje látkovou výměnu a podporuje správnou funkci jater.

 Minerální náramky z tygřího oka

Tygří oko a znamení zvěrokruhu

Znamení horoskopu: býk, blíženci, lev, panna

 

 

Důležité upozornění: Drahé kameny a minerály (ani produkty z nich) nenahrazují konvenční lékařskou péči. Jakékoliv účinky a schopnosti těchto kamenů jsou ve většině případů dány pouze mýty a lidovou tradicí. Důrazně upozorňujeme, že veškeré informace o tzv. "léčivých" a dalších účincích, které jsou uvedené jak zde, tak na všech stránkách www.sadre.cz, vychází z veřejně dostupných zdrojů a jsou pouze informativní a v žádném případě nenahrazují konvenční lékařskou péči.