Význam drahých kamenů: Růženín a jeho vlastnosti

Růženín je světle růžový kámen, který je často nazýván kamenem lásky a krásy. Jedná se o jeden z nejsilnějších kamenů s velmi pozitivním účinkem. Zdravotní účinky růženínu se projevují především v oblasti ledvin, srdce a oběhového systému.

Růženín pomáhá svému nositeli překonávat negativní myšlenky a postoje. Rozptyluje veškeré negativní vibrace tak silně, že většina agresivních lidí nevydrží dlouho v jeho blízkosti. Růženín má hodně co do činění s láskou, s jeho pomocí se lépe vyrovnáme s citovým zklamáním, otevře nám dveře k nalezení pravé lásky a k lásce k sobě samému. Je to jeden z nejlepších kamenů proti strachu a stresu.

 

Léčivé účinky růženínu odstraňují nečistoty z tělních tekutin, posilují oblast srdce, oběhového systému a ledvin. Pomocí růženínu můžete aktivovat srdeční čakru.

Růženín se těží v mnoha zemích na světě – v Japonsku, Jižní Africe, Americe, na Madagaskaru a v Brazílii.

 Minerální náramky z růženínu

Růženín a znamení zvěrokruhu

Znamení horoskopu: beran, býk, rak, váhy

 

 

Důležité upozornění: Drahé kameny a minerály (ani produkty z nich) nenahrazují konvenční lékařskou péči. Jakékoliv účinky a schopnosti těchto kamenů jsou ve většině případů dány pouze mýty a lidovou tradicí. Důrazně upozorňujeme, že veškeré informace o tzv. "léčivých" a dalších účincích, které jsou uvedené jak zde, tak na všech stránkách www.sadre.cz, vychází z veřejně dostupných zdrojů a jsou pouze informativní a v žádném případě nenahrazují konvenční lékařskou péči.